Koko perheen festivaali

PispalaFolk on rento ja ihmisystävällinen folktapaus Pispalassa, tarkemmin Tahmelan rannassa. Olemme halunneet tuoda kuultavaksenne musiikkia sieltä, täältä ja tuolta! PispaFolkin linja on akustinen, musiikillisesti kahlitsematon ja yllätyksellinen.

Tapahtuma on ilmainen. Ei muuta kuin mukaan vaan joukkoon kirjavaan!

Joka elokuun ensimmäinen sunnuntai (vuodesta 2001 lähtien).

Perinteinen Pispala folklogo on ensimmäisistä folkeista 2000-luvun alkupuolelta. Mainio bluegrasspoppoo Jussi Syren & Groundbreakers esiintyi viimeksi Tahmelan rannassa lähes 20 vuotta sitten, vuonna 2002. Ja nyt siis taas!

Pispala Folk 2020 Tahmelan rantalava sunnuntaina 2.8. klo 11.30 alkaen

Huom! Pispalan Rantafolkien ja Pispala Folk-klubien esiintyjäesittelyt ja youtube-vinkit Folkien fb-sivuilla. Katso » Pispala folk 2020

Folk-kahvila ja rantabasaari

Alueella on myynnissä vegaanista ruokaa sekä kädentaitajien tuotteita, kuten käsitöitä, taidetta, koruja, levyjä, kirjoja, hoitoja, erikoisherkkuja, säilykkeitä, kasvimaan satoa ym. Huom! Varaa käteistä. Ei mahdollisuuksia korttipalveluun.

Tahmelan uimaranta omaa ns. eu-statuksen eli on hiekkapohjainen ja sisältää kunnostetut uimahuoneet wc;een.

Paikalle pääsee parhaiten kävellen, pyöräillen tai julkisilla liikennevälineillä. Lähin pysäkki Tahmelan Liikekeskus (bussi nro 25).

Tue Pispalan musiikkiyhdistystä - Pispalan Tähren.

Pispalafolkeilla on myynnissä äskettäin ilmestynyt, mutta jo nyt legendaarinen Pispalan Tähren-lautapeli. Pelin hinta on 25e. Tuotolla tuetaan folkeja ja muita musiikillisia asioita järjestävän Pispalan musiikkiyhdistyksen toimintaa!

Lasten Folkit - alkaa jo lauantaina 1.8 Tahmelan huvilalla klo 13.00.

Tahmelan huvilalla esiintyy lasten keskuudessa supersuosittu Maco & Siistii -orkesteri. Orkesteri soittaa mukaansa tempaavia lastenlauluja. Keikka kestää noin tunnin. Lisäksi tarjolla Harjun seurakunnan mukavaa ohjelmaa. Tahmelan huvilan kahvilan listalta löytyy myös makoisia jäätelöannoksia. Lasten tapahtuma jatkuu sitten sunnuntaina Tuittu-tädin seurassa!

Pispala Folk-klubit

Vastavirta tarjoaa folkiloja jo torstaista 30.7. lähtien. Folkpäättärit sunnuntai-iltana 2.8. Katso Youtube-vinkit » Pispala Folk-klubit

Elokuun helteisiä öitä, ja folkeja odotellessa voi vaikkapa arvuutella, mikä näistä on Terveet Elintavat-orkesteri, ja huomaa, yksi kuva valehtelee enemmän kuin muutama sana.

20.Pispala Folk 2.8.2020 Tahmelan ranta

Jostakin on aloitettava, ja ensimmäiset folkit toimitettiin heinäkuussa 2001, pienimuotoisesti ja kokeilevasti, Pispalanharjun kupeessa Tahmelan laakson järvimaisemissa. Avaajana ja viimeisenä esiintyjänä trubaduuri, folkaktiivi Kati Pellinen. Muita esiintyjiä jo ensimmäisessä tapahtumassa oli viitisentoista. Vuosien aikana pidot ovat vain parantuneet, ja välillä aurinkokin paistaa!