Koko perheen festivaali

PispalaFolk on rento ja ihmisystävällinen folktapaus Pispalassa, tarkemmin Tahmelan rannassa. Olemme halunneet tuoda kuultavaksenne musiikkia sieltä, täältä ja tuolta! PispaFolkin linja on akustinen, musiikillisesti kahlitsematon ja yllätyksellinen.

Tapahtuma on ilmainen. Ei muuta kuin mukaan vaan joukkoon kirjavaan!

Joka elokuun ensimmäinen sunnuntai (vuodesta 2001 lähtien).

Pispala Folk 2017 sunnuntaina 6.8. klo 11 - 20 Tahmelan Ranta.

Tahmelan ranta klo 11-20:

Folkien iltaklubit klo 20.30-02

Suomijazzin mestarit

Tämän vuotisten juhlien livekattaus on kovatasoinen ja kiintoisa. Ikäänkuin Suomi 100 juhlavuotta kunnioittaen, suuri folk-kaappaus esiintyjätasolla ovat jazzpianisti-säveltäjä Heikki Sarmanto (s.1939) ja huilisti-tenorisaksofonisti Juhani Aaltonen (s.1935).  Edelleen kovassa vedossa olevat suomalaisen jazzin ja improvisaation mestarit ovat yhdistelleet tuotannossaan jazzia, klassista ja avantgardea.

Heikki Sarmanto julkaisi äskettäin pianoimprovisaatioita sisältävän sololevyn Open Skies. Hän on viime vuosina tehnyt yhteistyötä laulaja Maija Hapuojan kanssa säveltämällä Eino Leinon, Pentti Saarikosken ja Aaro Hellaakosken tekstejä. Juhani Aaltosen kaikki progen ystävät tuntevat Tasavallan Presidentistä, ja improvisaation ystävät Triosta, jossa soittaa muun muassa pitkäaikainen yhteistyökumppani, rumpali Reiska Laine.

Heikki Sarmanto & Juhani Aaltonen Tahmelan rantalavalla noin klo 14.30. Älkää missatko!