2 girls 1 cupfreeonesPhentermine2 girls 1 cuptwo girls one cupprom hairstyles

Työhön osallistujat

Pispalan pamaus-tilaisuudessa muodostunut ryhmä

Ilona Vallenius, Osmo Lindfors, Antti Ivanoff, Mikko Luoto, Mårten Sjöblom, Leo Leppänen, Jorma Alastalo, Jouni Mäkinen (kaavoittaja), Arvi Sutelainen, Tuulikki Sutelainen, Tuula Harjuntausta, Tapani Harjuntausta, Niko Lehtonen, Marja Kaikkonen, Jyrki Holmala, Marjatta Mäkinen, Reino Heino

Myöhemmin ryhmään liittyneet

Aarne Raevaara, Antti Nikkilä, Veikko Niskavaara, Leea Ylitalo, Pekka Salmio, T. Mecklin, T.J Toinela, Irma Rantonen, Katja Wallenius, Eija Kattainen, Ulla Kettunen, Juho Kuusinen

HUOM: Ryhmän toimintaan osallistuminen ei tarkoita sitä, että jäsen olisi samaa mieltä asioista ryhmän muiden jäsenien kanssa. Ryhmässä on eri mielipiteitä edustettuna. Kannanotoissa on erikseen allekirjoitukset, jotka kertovat ketkä (ainakin) ovat kannanoton takana.

Jätä kommentti

--> -->