Uutiset

26-01-2017

Uusi musiikkiklubi aloittaa Tampereella historiallisessa kohteessa


Tampereella starttaa uusi musiikkiklubi helmikuun alussa. Tapahtumapaikkana on kulttuurihistoriallisesti merkittävä Pispalan Haulitehdas, joka on toinen olemassa olevista teräsrunkoisista haulitehtaista koko maailmassa. TGF-Hauliklubi järjestetään aluksi aina kuun ensimmäisenä torstaina toukokuuhun saakka. Konserttisarjan toteuttaa Tampere Guitar Festival.

 • Iskulause ”Musiikkia, Makuja, Tarinoita” kiteyttää Hauliklubin perusidean. Ajatuksena on tarjota ainutkertaisia ja mielenkiintoisia musiikkielämyksiä intiimissä perinneympäristössä, joka huokuu lukuisia kertomuksia, aivan kuten ympäröivä Pispala, kertoo klubi-isäntä Tomi Tolvanen

   

Tarinoita kumpuaa myös yhteistyökumppaneista, kuten Pyynikin Käsityöläispanimosta ja Dammenbergin suklaatehtaasta, menestyksekkäistä paikallisyrityksistä. Illan voi aloittaa street food -hengessä valmistetun ruoan äärellä. Pientä purtavaa on tarjolla myös soiton jo soidessa. Musiikki alkaa aina alkuillasta, joten klubi soveltuu mainiosti myös arkiaamuina aikaisin herääville. Paikalle ovat tervetulleita kaikenikäiset, mutta anniskelusta johtuen alle 18-vuotiaat ainoastaan huoltajan seurassa.

Dave Lindholm avaa sarjan

TGF-Hauliklubin kevään 2017 ohjelmistossa on mielenkiintoisia artisteja Suomesta ja ulkomailta. Ensimmäisessä konsertissa 2. helmikuuta esiintyy legendaarinen Dave Lindholm, joka on vaikuttanut yli 40 vuotta suomalaisen rockmusiikin ytimessä. Lindholmin konsertin avaa tamperelainen kitaristi Janne Melanen. Kevätkauden muita esiintyjiä ovat fingerstyle-taituri Petteri Sariola, unkarilainen folkia ja fingerstyle-kitarointia yhdistelevä Tom Lumen. Kauden päättää venäläinen Trio Pal Mundo, ,joka on tunnettu taidokkaasta kuubalais-brasilialais-afrikkalaisia rytmejä yhdistelevästä soitostaan. Lisää on luvassa kesäkuussa varsinaisen päätapahtuman eli Tampere Guitar Festivalin aikana.

Jäsenetu Pispalan paikallisyhdistysten jäsenille

Haulitorni ja –tehdas ovat lähellä monen pispalalaisen sydäntä. Niinpä pispalalaisten paikallisyhdistysten jäsenet kutsutaan tutustumaan Hauliklubiin ja sen tarjontaan. Tämän kirjeen lähettäjäyhdistyksen jäsenet ja heidän avecinsa ovat oikeutettuja 2 € jäsenetuun ennakkoon ostetuista Show & Street food –paketeista. Etu koskee kevätkauden kaikkia konsertteja. Etukoodi on HAULIKLUBIRULES. Lisätietoa tapahtumasta ja ennakkovarauksista löytyy osoitteesta www.tgf.fi/hauliklubi

FAKTAT:

 • Tapahtumapaikka: Pispalan Haulitehdas, Haulikatu 8, Tampere
 • Liput :
  • Ennakko 13,50 €, Show & Street food 35 >
  • Ovelta 15 €
  • www.tgf.fi/hauliklubi
  • 044 5511 565
 • Tapahtumatiedot: www.tgf.fi/hauliklubi
 • Tuotanto:Tampere Guitar Festival